Megvették a MySpace-t

A Time Inc. váratlan húzással állt elő, és megvásárolta a Viant céget, ami történetesen a Myspace tulajdonosa.

A Viantot emberalapú marketinges platformnak tekintik, és igazából a felvásárlás is csak technikai jellegű. A Time Inc. szerint így sok regisztrációs adathoz jutnak hozzá, és így fejleszthetik a hirdetési technológiát és a minőségi tartalmakat.

A Myspace-t még 2013-ban próbálták meg gatyába rázni, akkor zenére kezdett koncentrálni az oldal, olyan befektetőkkel, mint Justin Timberlake.

A tavalyi év elején még mindig havi 50 millió felhasználója volt az oldalnak. Mivel a Time-nak nincs zenére koncentráló márkája, ezért érdekes kérdés, hogy mihez kezdenek a Myspace-szel. Azt nem lehet tudni, hogy mennyiért vették meg a céget.

Imre Krisztián adatlap-képe

Imre Krisztián

Weboldal tulajdonos, adminisztrátor, szerkesztő. Főként a Windows Mobile-ban és a Design-ban érzem otthon magam, de érdekelnek a telefonos rendszerek, továbbá bármi ami technológiával kapcsolatos. Célom, hogy cikkeim minél több emberhez eljussanak, ezáltal bevezetve őket a technológia újdonságaiba, érdekességeibe, továbbá tapasztalatgyűjtés, írói készségem javítása, és angol nyelvtudásom fokozása.

Szintén tetszeni fog...

Vélemény, hozzászólás?