Érkezik az Android 6.0.1 Marshmallow a Galaxy S6 Edge és Edge+-ra, Észak-Koreában

Már a hónap elején elkezdte a Samsung az Android 6.0.1 Marshmallow frissítés teszteléseit a Galaxy S6 széria európai modelljeire.

Ezt követően voltak jelentgetések egy előzetes szoftverkiadásról Észak-Koreában. Ma a Samsung végre hivatalosan is bejelentette az Android 6.0.1 Marshmallow frissítést a Galaxy S6 edge és edge+ készülékekre Észak-Koreában és már van részletes információ is az új funkciókról és fejlesztésekről.

Ahogy az általános android rendszer fejlesztések, a legfőbb szoftver változások az egyedi edge appokra koncentrálnak. Először is a pixel panel mérete nagyobb lett 260-ról 550 pixelre, hagyva így elég helyet plusz tartalomnak és új funkciók beültetésének. A  “people edge” app szintén kis változásokon esett át. További névjegyek lettek hozzáadva a kép alatt, ugyanakkor egy beállítások gomb is helyet kapott.
Egy hasonló változás történt az apps edge funkcióval, mostantól a felhasználók 10 app-ot tudnak hozzáadni a korábbi 5 helyett és teljes mappákat a menühöz.

Samsung-Galaxy-S6-edge-apps

A Samsung szintén bemutatta az új Task Edge-et a Marshmallow frissítéssel, amely lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy gyorsan elindítsanak gyakori feladatokat, mint az ébresztőóra beállítása vagy üzenet írása egyetlen érintéssel. Ezzel akár olyan eszközökhöz is gyorsan hozzá férhetünk, mint az iránytű vagy a vaku.
A Marshmallow frissítések a fent említett készülékekre a mai naptól Február 15-től kezdődnek. A Samsung azt ígérte, hogy a többi Galaxy készülék is megkapja az Android 6.0 Marshmallow frissítést hamarosan. A cég azt is kijelentette, hogy a többi régiók is külön-külön kapnak bejelentéseket a szoftverfrissítésekről és hogy a szolgáltatók is dolgoznak a saját frissítésükön a saját idejükhöz megfelelően, szokás szerint.

Imre Attila adatlap-képe

Imre Attila

Adminisztrátor, szerkesztő. Különösen a Samsung Mobile, a játékok, számítógépek foglalkoztatnak a legjobban, de ettől eltekintve nem idegenkedem semmitől ami a technológiával van összefűzésben, sőt nagyon is érdekelnek az újabbnál újabb fejlesztések, találmányok. Célom, hogy bejegyzéseimmel minél több embernek tudjak segítséget nyújtani, olyan dolgokat ismertetni amikről még nem tudtak, valamint az hogy saját készségeimet is folyamatosan fejlesszem.

Szintén tetszeni fog...

Vélemény, hozzászólás?