Antivírus segítségek

Sziasztok, ma a Vírusvédelemről és az Eset Smart Security, de közismert nevén a Nod 32-ről lesz szó.

Akinek Pc-s pályafutása alatt meggyűlt már a problémája a vírusokkal, és ennek okául adatai vesztek el vagy tönkrement számítógépje az jól tudja hogy a vírusvédelem elengedhetetlen az otthonából.

Amint azt mindenki tudja nem mindegy, hogy milyen vírus védelmet használunk, legtöbbjük elavult vagy lassíthatja gépünket és akár nagyobb problémát is okozhat. Viszont ha prémium kategóriás védelmet szeretnénk, akkor mélyen a pénztárcánkba kell nyúlnunk.

Az ilyen esetekbe gondolkodik el az ember , hogy vajon megéri 50 eurót költenünk?!
De szerencsére mára már több lehetőség is a rendelkezésünkre áll.

 1. Napjainkba prémium kategóriás vírusírtók kinálnak 30 napos, vagy akár 1 éves ingyenes próbalicenszt.
  Előnye: – megkapjuk a teljeskörü védelmet.
  Hátránya: – viszont a dátum lejárta után újrakell telepítsük a vírusírtót vagy újra kell regisztrálnunk.
 2. A második az lenne, hogy egy feltőrt (crackelt) vírusírtót töltünk le, viszont ennek az a hátránya hogy nem kap frissítéseket, amitől egy idő után elavultá válik, és a mai világba egyre jobban fejlődnek a vírusok is, mert a vírus is lényegibe egy megírt program, ami az op rendszer hibáját kihasználva vagy épp felelőtlenségből kerül fel a számítógépünkre.
 3. Jelen esetbe a Nod32-ről írok hiszen napjainkba ez az egyik legmegbízhatóbb vírusvédelem, amint telepítjük 30 napra kapunk teljeskörü védelmet, de mi a tennivaló ha ez lejár, nem kell aggódni, hiszen az internet tele van millió 1 segítséggel.
  Egy weboldalon minden nap töltenek fel aktiválási kulcsokat úgy PC-re mint telefonra.
  http://nod32.uw.hu/

Aktiváláshoz egyszer belépünk a Nod32-be, majd termék aktiválás ”Felhasznáóval és jelszóval” tovább gombra kattintva kimásoljuk a megadott oldalról a felhasználót és a jelszót és aktiváljuk, ezzel megint 30 napon keresztül teljes védelmet kapunk, a program újratelepítése nélkül.

Ha tetszett a cikk lájkoljátok és használjátok egészséggel!

Imre Krisztián adatlap-képe

Imre Krisztián

Weboldal tulajdonos, adminisztrátor, szerkesztő. Főként a Windows Mobile-ban és a Design-ban érzem otthon magam, de érdekelnek a telefonos rendszerek, továbbá bármi ami technológiával kapcsolatos. Célom, hogy cikkeim minél több emberhez eljussanak, ezáltal bevezetve őket a technológia újdonságaiba, érdekességeibe, továbbá tapasztalatgyűjtés, írói készségem javítása, és angol nyelvtudásom fokozása.

Szintén tetszeni fog...

Vélemény, hozzászólás?