Vízálló Samsung Galaxy S7 jelenik meg egy reklámvideóban

Az egyik legnagyobb újítás, amit már régóta pletykák öveztek a Galaxy S7 és Galaxy S7 Edge cseppállósága. Ez a videó ami a Samsung indonéziai ágazatától származik, végre megerősíti a már régóta várt fejlesztést.

A reklámvideó főszerepében egy indonéziai sportoló Dellie Threesyadinda mutatja meg, hogy milyen egy Samsung Galaxy S7 Edge-t sűrű eső közepén használni. Feltételezésünk szerint ez a Samsung következő zászlóshajója, habár nincsenek egyértelmű különbségek a videóban szereplő telefon és a Galaxy S6 Edge Plus között. A 2015-ös S6 Edge Plus nem vízálló, szóval ha a Samsung nem valami marketing fogással játszadozik akkor a videóban levő telefon csakis a Galaxy S7 Edge lehet.

 

 

Imre Attila adatlap-képe

Imre Attila

Adminisztrátor, szerkesztő. Különösen a Samsung Mobile, a játékok, számítógépek foglalkoztatnak a legjobban, de ettől eltekintve nem idegenkedem semmitől ami a technológiával van összefűzésben, sőt nagyon is érdekelnek az újabbnál újabb fejlesztések, találmányok. Célom, hogy bejegyzéseimmel minél több embernek tudjak segítséget nyújtani, olyan dolgokat ismertetni amikről még nem tudtak, valamint az hogy saját készségeimet is folyamatosan fejlesszem.

Szintén tetszeni fog...

3 hozzászólás

  1. Miklós Szabolcs adatlap-képe Miklós Szabolcs szerint:

    Jó lett , nem lehet tudni mogy mikor adják ki ?

Vélemény, hozzászólás?