Minden, amit eddig tudunk az iPhone 7-ről

Összegyűjtöttük az eddig információkat az iPhone 7-ről, persze még nem jelent meg, de ti is tudjátok hogy milyen könnyen terjed a hír.

Úgy néz ki búcsút kell mondanunk az eddigi iPhone kinézetektől, hiszen egy teljesen új stílus, képernyő és hardver tárul elénk. Lehet ha ez sokuknak nem fog tetszeni, csak hogy egy példát vegyek, a pletykák szerint a lezárás és a hangosítás mind touch-os lesz, vagyis a fizikai gombok eltűnnek.

Az Apple az iPhone 6S-el kiadta az egyik legjobb készüléket, de leszámítva az új 3D-s touch technológiát ez is nagyon hasonlított az iPhone 6-ra.

Most viszont úgy néz ki, hogy az eddig dolgokra fittyet hányva egy teljesen új telefont ad ki, amit már nagyon várunk és reméljük hogy lefogja nyűgözni a közönséget.

Összeszedtük az összes felhasználható információt, hogy tiszta képet teremtsünk az olvasóknak, egyes pletykák szerint 2016 végére várható a telefon bemutatása, de megbízható információk szerint az Apple, Szeptemberre tervezi csúcskészülékük bemutatását.

Úgyhogy az Apple Márciusi rendezvényén valószinüleg nem kerül bemutatásra, viszont annál nagyobb az esély arra, hogy látni  iPad Air 3, az iPhone 5se és az Apple Watch 2 leszámítva.

Az egyik dolog lehet hogy vékonyabb lesz mint a 7.1 mm vastag iPhone 6s, azt jósolják hogy 6.5 mm és 6 mm közöttire számíthatunk, ez viszont egy kisebb érvágás is számunkra hiszen ez az akkumulátor időtartamának lecsökkentésével jár/járhat.

De a híresztelések ha igazak és a TSMC  fogja gyártani a chippeket akkor ezzel helyet spórólhat meg az Apple és így nem kell áldozatot hozzon helyek felszabadításáért.

Egy másik pletyka azt sugallja, hogy az iPhone 7 teljes fémházat kap és a képernyő is változni fog, valószínü, hogy eltűnik a kijelző szélin a keret és a telefon kijelző kifog érni  a szélén, ezzel egy új innovációt hozva be, de az Apple azt tervezi hogy egy új technológiáju képernyő kerüljön bele.

Egy másik javaslat szerint itt az ideje, hogy az iPhone 7 is vízálló legyen, egyes értesülések szerint egy japán szállító elődrukkolt egy új technológiájú, úgynevezett ”Pixel Eyes”-al így megkönnyítve a kezelhetőséget akkor ha vizes a kezünk. De ez még lehet ha csak prototípus.
A másik viszont az, hogy ha a telefon vékonyodik arra is számíthatunk hogy a jack csatlakozó eltűnik és így bluetooth-os fejhallgató lesz.
Eltüntetik a kamera dudort ami a 6/6s óta jelen van.
Nagyobb felbontású kijelző, egyesek szerint 4K kijelzőt kap.
Egy 6 magos A10-es processzort és 2GB ramot.
Arra is számíthatunk hogy az Iphone 7 megjelenésével kiadják az iOS 10 is.

Az árát kb. 649 dollárra saccolják de ez is csak a 16 GB modelleknek.

Eddig ennyit sikerült megtudnunk, de amint új hírekeket kapunk tudósítunk benneteket.
Imre Krisztián adatlap-képe

Imre Krisztián

Weboldal tulajdonos, adminisztrátor, szerkesztő. Főként a Windows Mobile-ban és a Design-ban érzem otthon magam, de érdekelnek a telefonos rendszerek, továbbá bármi ami technológiával kapcsolatos. Célom, hogy cikkeim minél több emberhez eljussanak, ezáltal bevezetve őket a technológia újdonságaiba, érdekességeibe, továbbá tapasztalatgyűjtés, írói készségem javítása, és angol nyelvtudásom fokozása.

Szintén tetszeni fog...

Vélemény, hozzászólás?