Ingyen mobilnet, s ez nem vicc!

”Ingyen mobilnet” – mégis hogy?

Ebben a cikkemben egy alkalmazást szeretnék bemutatni, mellyel egyszerűen tudunk mobilnetet szerezni magunknak és egyben legjobb barátunknak is.

Az Orange Romania Valentin nap alkalmából adta ki a ”My Heartbeats” alkalmazását mely elérhető Androidon és iOS-on.

De mi is ez az alkalmazás?

Az alkalmazás elindítása után egy szép felület fogad minket, mely kéri hogy adjuk meg nevünket és telefonszámunkat, majd fogadjuk el a feltételeket.

Nem kell pánikba esni ez tényleg teljesen ingyenes.

Majd nincs más dolgunk mint megmérjük pulzusunkat, amit úgy tehetünk meg, hogy a képen látható gombra kattintva elindul telefonunk vakuja amelyre rákell helyezzük kezünket és egy kisebb csendet igényel az egész.

unnamedunnamed1unnamed2

 

 

 

 

 

 

 

 

Az alkalmazásnak 10 másodperc kell hogy ”megmérje” pulzusunkat; senkise pánikóljon be ha túl kicsi vagy esetleg túlnagy lesz a kiírt érték, ez nem valós. Miután végeztünk a méregetéssel küldjük el ”kedvesünknek” a pulzusunk.

Nem kell mást tennünk csak beírunk egy telefonszámot és elküldjük, ez csak internetet igényel.

Majd véletlenszerűen kapunk 500-800 MB internetet. Az egészbe az a jó, hogy nem csak mi, de az a személy is kap akinek elküldtük, és ez fordítva is igaz.
Viszont egy telefonszámról csak kétszer küldhetünk ugyanannak a személynek és összesen tízszer más-más telefonszámra.
Ez a ”Karácsonyi” ajándék 1 hónapig érvényes. Tegyük fel összegyűl 1 GB internet, 30 nap áll rendelkezésünkre, hogy elhasználjuk.

Letöltés Androidra: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.orange.heartbeats
Letöltés iOS-ra: https://itunes.apple.com/ro/app/my-heartbeats/id1081440785?mt=8

Továbbra is kövessétek Facebook oldalunkat, és tegyétek fel bátran kérdéseiteket, észrevételeiteket a fórumunkra!

Imre Krisztián adatlap-képe

Imre Krisztián

Weboldal tulajdonos, adminisztrátor, szerkesztő. Főként a Windows Mobile-ban és a Design-ban érzem otthon magam, de érdekelnek a telefonos rendszerek, továbbá bármi ami technológiával kapcsolatos. Célom, hogy cikkeim minél több emberhez eljussanak, ezáltal bevezetve őket a technológia újdonságaiba, érdekességeibe, továbbá tapasztalatgyűjtés, írói készségem javítása, és angol nyelvtudásom fokozása.

Szintén tetszeni fog...

Vélemény, hozzászólás?