Szerezz pénzt egy mobiltelefonos alkalmazással

Szerezz pénzt egyszerűen egy alkalmazás segítségével

Sokan kételkednének abban, hogy pénzt lehet keresni efféle alkalmazások segítségével, pedig léteznek olyanok, amelyek valóban lehetőséget nyújtanak a dologra. Természetesen nem arra kell számítani, hogy most nekiállok és addig nyúzom az alkalmazást amíg ki nem gyűl a legújabb okostelefonra, nem.. ez az alkalmazás nem feltétlenül erre van kitalálva. Főképpen azoknak tud segítséget nyújtani akiknek nincs bankkártyájuk és nem tudnak pénzt feltölteni pl. PayPal egyenlegükhöz, ezáltal pedig nem képesek vásárolni kisebb dolgokat/szolgáltatásokat, olyan  helyekről ahol készpénzzel nem megoldható a fizetés. Itt jönnek képbe azok az alkalmazások, amelyek kiküszöbölik ezt a problémát.

Na de melyik ez az alkalmazás?

Az “AppNana” alkalmazás az, amelyik a legnépszerűbb ebben a körben. Működése egyszerű, a többihez hasonlóan pontokat(nanákat) kell szerezni, amelyeket majd be lehet váltani sok mindenre, attól függően, hogy melyik országból származol. Az alkalmazás androidra valamint IOS-re érhető el jelen pillanatban.

 

Screenshot_2016-03-15-16-43-47                                  Screenshot_2016-03-15-16-43-57

A fenti bal felőli képen látható, hogy ki kell választani az országod, ahol neked valószínűleg a Worldwide-ot kell kiválasztani, mivel a listában nincs benne Magyarország. És így sajnos csak három opciónk van beváltani a pontokat de ez egyáltalán nem hátrány, mivel a legfontosabb a pénzre váltás lehetősége az ott van, amivel már bármit megtudunk venni. A legelterjedtebb interneten levő pénzkereskedelmi szolgáltató a PayPal, ahová ingyenesen tudunk regisztrálni, hogy létrehozzuk saját egyenlegünket, amit majd arra tudunk használni, hogy interneten keresztül vásároljunk. Ha viszont készpénzre szeretnéd váltani, ez is lehetséges de ez esetben szükséged lesz egy bankkártyára amit hozzákapcsolsz a PayPal fiókhoz, ahonnan a bankkártyára utalod a pénzt onnan pedig a kezedbe.
A másik két opció közül az egyik a bitcoin ami hasonló a Paypal-hez, de nem annyira népszerű,  a másik pedig a játékosok által jól ismert Steam ahol 20 vagy 40 dollár-t tudunk utalni Steam fiókunkra, amivel majd kizárólag játékokat lehet venni Steam-en.

Hogyan szerezzek pontot(nanát) ?

Screenshot_2016-03-15-16-48-01                             Screenshot_2016-03-15-16-46-51

A feladat egyszerű, először is fontos, hogy regisztrálni kell olyan e-mail-el ami valós és be tudsz jelentkezni különben nem tudod beváltani pontjaidat. Regisztráláskor 10.000 pontot kapsz ajándékba és még 400-at naponként. Ha ez meg van alkalmazásokat kell letölteni és telepíteni, melyekbe majd bele kell lépni és benne maradni körülbelül 1 percet, ezután visszamegyünk az AppNana alkalmazásba és ha minden jól ment megkapjuk a pontunkat, ha viszont nem akkor lehet, hogy csak idő kérdése, mivel néha előfordul, hogy nem jön meg egyből a pont. A kép fenti képek készítése pillanatában két ilyen alkalmazás volt elérhető, melyeknél mutatja is jobb felől mennyi nanával gazdagodsz, ha sikeresen végrehajtod a feladatod. Ha arra kattintasz, hogy “More Offers” ott szintén találkozhatsz ilyen alkalmazásokkal. Ezek az opciók limitálva vannak vagyis, ha elhasználtad őket, nem töltődnek újra folyamatosan, csak minden nap egy adott mennyiség lesz elérhető. De aggodalomra semmi ok, van más opció is pontot szerezni, ha például arra kattintunk, hogy “Video Offers” akkor egy körülbelül 20mp videót kell megnéznünk amiért 5 nanát kapunk, ez az opció viszont szintén limitálva van, szóval még ez sem az igazi.Screenshot_2016-03-15-16-44-09Itt jön viszont a lényeg, amihez barátaid is be kell vond, hogy sok pontot légy képes összegyűjteni. Mindenkinek van egy egyedi kódja, amit akkor lehet felhasználni, ha te és a másik személy is 15.000 ponttal rendelkezik. Ha ez meg van akkor a kód alatti ikonra kattintva beírod barátod kódját és mindkettőtök kap 2.500 nanát. A barátod szintén beírhatja a tiédet, amivel újra 2500-2500 ponttal részesedtek ami már 5000 pontot jelent fejenként. Ez a módszer a leghatékonyabb, hogy minél előbb kigyűjtsd a szükséges pontszámot és hogy szerezz pénzt vele.
Ha nincs olyan barátod, aki használná az alkalmazást használhatod a fenti képen látható kódot is: I4057077

Szerezz pénzt

Szerezz pénzt

Imre Attila adatlap-képe

Imre Attila

Adminisztrátor, szerkesztő. Különösen a Samsung Mobile, a játékok, számítógépek foglalkoztatnak a legjobban, de ettől eltekintve nem idegenkedem semmitől ami a technológiával van összefűzésben, sőt nagyon is érdekelnek az újabbnál újabb fejlesztések, találmányok. Célom, hogy bejegyzéseimmel minél több embernek tudjak segítséget nyújtani, olyan dolgokat ismertetni amikről még nem tudtak, valamint az hogy saját készségeimet is folyamatosan fejlesszem.

Szintén tetszeni fog...

Vélemény, hozzászólás?