A Microsoft bejelentette, hogy a Here Maps megszünteti támogatásait

A héten bejelentette a Microsoft, hogy a  Here Maps megszünteti támogatásait windows 10-en A Here Maps és Here Drive 2016. június 30-tól nem lesz elérhető a Windows 10-et futtató készülékeken.

Here maps

A Here Maps és Here Drive 2016. június 30-tól nem lesz elérhető a Windows 10-et futtató készülékeken.

A Here Maps megköszönte a felhasználók támogatását és ezzel búcsut vesz a rendszertől.
Amint azt tudjuk, hogy a Here Maps-et a Nokia fejlesztette ki, majd a Microsoft megvette a Nokiát és nem is olyan rég a Here Maps is eladásra került, mégpedig a BMW vette meg.

De nem kell pánikba esni, hiszen aki eddig kipróbálta a windows 10-et (amit a Windows Insider programon keresztül tölthetett le), az gondolom látta már hogy a Here Maps és Here Drive-on kívül látható egy olyan alkalmazás is, hogy Térképek.

A Windows már felkészült a Here Maps lecserélésére és már a megszünése előtt kiadja saját térkép rendszerét, nemrég a Reddit közzétette, hogy a Windows egy nagyobb frissítést szeretne kiadni a térkép rendszeréhez.

A következő frissítés magába foglal egy új vezetési módot, ami elmaradt a Here Maps előző verzióiban. A Reddit szerint elég sok (feedback) visszajelzés érkezett, amivel egy még jobb, használhatóbb és korszerűbb térképekkel felszerelt alkalmazást akarnak a tesztelőknek és a felhasználóknak kiadni.

Reméljük, hogy kellemeset fogunk csalódni.

Nektek mi a véleményetek a Microsoft új térképrendszeréről?

Imre Krisztián adatlap-képe

Imre Krisztián

Weboldal tulajdonos, adminisztrátor, szerkesztő. Főként a Windows Mobile-ban és a Design-ban érzem otthon magam, de érdekelnek a telefonos rendszerek, továbbá bármi ami technológiával kapcsolatos. Célom, hogy cikkeim minél több emberhez eljussanak, ezáltal bevezetve őket a technológia újdonságaiba, érdekességeibe, továbbá tapasztalatgyűjtés, írói készségem javítása, és angol nyelvtudásom fokozása.

Szintén tetszeni fog...

Vélemény, hozzászólás?