Hextech Crafting a League of Legends-ben

A mai frissítésbe került bele a sokak által PBE-ről már jól ismert Hextech Crafting!

Először engem váratlanul ért az új update, mivel bevallom őszintén, én nem szoktam követni ezeket a league of legends-es újításokat sem videósoknál, sem PBE-n, sem pedig cikkek formájában. Na de mi is ez a Hextech Crafting?

Röviden arról lenne szó, hogy ládát nyitsz ki kulccsal, véletlenszerű jutalomért (ez lehet hős, kinézet, őrszem-kinézet).

Láda gyűjtés

  • S osztályzat elérése hősöddel
  • Hextech láda + kulcs vásárlása RP-ért (195 RP)

Kulcs gyűjtés

  • Megnyert meccskereséses játék
  • Kulcs vásárlása RP-ért (125 RP / kulcs)
Hextech Crafting - Láda és kulcs

Hextech Crafting – Láda és kulcs

Ha szereztünk ládát, és van kulcsunk is, hogy ki tudjuk nyitni, megkapjuk a töredéket (alapanyagok, amelyekből a Hextech barkácsolás funkcióval végleges tartalmak hozhatók létre (például hősök)).

Ezeket a tárgyakat beválthatod, fejlesztheted vagy újrasorsolhatod.

Beváltás

Egy töredék beváltásakor a tartalom 7 napra válik elérhetővé, a végleges zsákmány pedig a beváltással hozzáadható a gyűjteményhez.

Újrasorsolás

Három hasonló típusú zsákmányt újra lehet sorsolni, és helyettük egy új, végleges, hasonló típusú zsákmányt kapsz (például három különböző hőstöredék újrasorsolásával egy olyan végleges hősre tehetsz szert, aki még nincs meg neked).

Szétbontás

A zsákmányt esszenciákra lehet bontani. Az esszenciák felhasználásával fejleszteni lehet a tárgyakat, így töredékből végleges zsákmánnyá tehetők.

Fejlesztés

Egy esszencia felhasználásával a töredékek végleges zsákmánnyá alakíthatók. Hősesszenciákkal hősöket, kinézetesszenciákkal pedig bármi mást lehet ilyen módon fejleszteni.

hextech-crafting

Forrás: eune.leagueoflegends.com

Röviden ennyi is volna a Hextech barkácsolás, remélem érthető voltam, sok sikert a ládanyitáshoz és a barkácsoláshoz! 😉

Kovács Attila adatlap-képe

Kovács Attila

Weboldal tulajdonos, adminisztrátor, karbantartó, designer és szerkesztő. Főként a Windows Mobile és a weboldalszerkesztésben (HTML, CSS, PHP) érzem otthon magam, de érdekel bármi, ami technológiával kapcsolatos. Célom, hogy cikkeim minél több emberhez eljussanak, ezáltal bevezetve őket a technológia újdonságaiba, érdekességeibe, továbbá saját írói készségem és nyelvtudásom javítása, továbbá tapasztalatszerzés weboldalszerkesztés, design-olás téren.

Szintén tetszeni fog...

Vélemény, hozzászólás?