Nyerj Galaxy S7 Edge-t csupán pár kattintással!

Nyerj egy Galaxy S7 Edge-t!

Milyen jó is lenne, ha nem kellene iszonyúan nagy összegeket kiadni a legújabb okostelefonokért, ugye? Nos, a lehetőség már egy ideje kínálkozik, mivel rengeteg olyan YouTuber van akik időnként nyereményjátékokat szerveznek, melyben pár kattintásért cserébe akár a legújabb okostelefonok valamelyikét elviheted. Az viszont tény, hogy ezek a nyereményjátékok legtöbbjüknél nem sűrűn fordulnak elő és mivel roppant sokan szeretnének nyerni a nyerési esélyek csak romlanak.
De létezik egy olyan csatorna, amely mára egy hatalmas szervezetté nőtte ki magát, ez pedig az Android Authority. Ők azok akik már jó ideje minden vasárnap a legújabb okostelefonok valamelyikét kisorsolják boldog nyerteseiknek.

Na de mit kell tenni, hogy nyerj?

Először is ajánlott, hogy kövesd az oldalukat az androidauthority.com-t, ahol mindig megtalálhatod a nyereményjátékokat, melyeket úgy neveznek, hogy “giveaway”. Mindig a legutolsóra jelentkezz, mert az előzőeknél már gazdára találtak a mobilok.
Ahhoz, hogy nyerj jegyeket kell szerezned, akár egy tombolán, majd amikor eljön a sorsolás napja, véletlenszerűen kiválasztanak az összes jegy közül egyet, amely akár a tiéd is lehet.

Screenshot 2016-03-06 17.04.21

Ha ott vagy a posztnál, picit legörgetve láthatod ezt a táblázatot, melyben bal felől a te jegyeid számát mutatja, középen mindenkiét összesítve, jobb felől pedig, hogy mennyi idő van hátra a jelentkezésig és egyben a sorsolásig is.

Hogyan szerezzek jegyeket?

Jegyeket szerezni meglehetősen egyszerű feladat, mondhatni csak az első alkalommal kell több időt eltölteni az egésszel, a következő jelentkezésnél már csak pár kattintás az egész.

Screenshot 2016-03-06 17.04.24

A fenti képen láthatóak a jegyszerzésre alkalmas feladatok, mindegyik mellett jobb felől írja, hogy mennyi jegyet tudunk szerezni. Ezeken csak gyorsan végigmegyünk és már meg is van az esélyünk, hogy nyerjünk.
Jelenleg 10 mód van arra, hogy jegyet szerezzünk, ezek közül bármelyiket választhatjuk, de a nagy esély érdekében ajánlott az összest.

  • Kezdeném is az elsővel, amelyre csak rá kell kattintani és már van is egy jegyünk, viszont ha először veszünk részt ilyen nyereményjátékban akkor előugrik egy ablak ahová be kell írni teljes nevünk és e-mail címünk. Ezt követően az oldal elmenti az adatokat és többet nem lesz gondunk ezzel.
  •   A másodiknál is hasonló a helyzet, itt először be kell jelentkezni a twitter fiókunkba majd tweetelni, ami csak annyiból áll, hogy rákattintunk a “Tweet on Twitter” sorra. Ezt kivételesen minden nap egyszer meg lehet ismételni a sorsolás lejártáig.
  •   A harmadiknál követnünk kell az Android Authority-t de, mivel már bejelentkeztünk a második pontnál így csak egy kattintás és kész is van.
  •   A negyediknél csak meg kell látogatnunk facebook oldalukat.
  • Az ötödiknél bejelentkezés után instagramon kell követni őket.
  • A hatodiknál Snapchat-en kell követni őket és meg kell adnod a felhasználóneved.
  • A hetediknél, ha van akkor Soundcloud fiókodba kell bejelentkezz és kövesd őket.
  • A nyolcadiknál, fel kell iratkozz YouTube csatornájukra.
  • A kilencediknél fel kell iratkozz a heti hírlevelükre.
  • A tizediknél pedig az adott linket, el kell küldeni egy barátodnak aki, ha azon keresztül jelentkezik a 10 közül valamelyik módszerrel, akkor megkapod a jegyed.

Erre a hétre a csapat a Samsung Galaxy S7 Edge-nek szeretne egy gazdát találni, amelyre itt tudsz jelentkezni, csak kövesd a fenti utasításokat. Ha pedig kész vagy az összessel csak dőlj hátra és várj a sorsolásig, amelynek lehet, hogy te leszel a főszereplője. Ha pedig nem, ne csüggedj, hiszen csak egyvalaki nyerhet. Ha fent mindent jól csináltál, akkor a következő jelentkezésednél, mivel már be vagy jelentkezve a fiókjaidba, már csak végig kell kattintani a sorokon és kész is vagy.

 

Imre Attila adatlap-képe

Imre Attila

Adminisztrátor, szerkesztő. Különösen a Samsung Mobile, a játékok, számítógépek foglalkoztatnak a legjobban, de ettől eltekintve nem idegenkedem semmitől ami a technológiával van összefűzésben, sőt nagyon is érdekelnek az újabbnál újabb fejlesztések, találmányok. Célom, hogy bejegyzéseimmel minél több embernek tudjak segítséget nyújtani, olyan dolgokat ismertetni amikről még nem tudtak, valamint az hogy saját készségeimet is folyamatosan fejlesszem.

Szintén tetszeni fog...

Vélemény, hozzászólás?