Karkötő ami áramütéssel kelt fel

Karkötő ami biztosítja a felkelésed

Te is folyamatosan a szundi gombot nyomkodod reggelente amikor ideje felkelni? Nos mindnyájan igen, viszont mi lenne ha lenne egy olyan karkötő a birtokodban ami garantálni fogja a felkelésedet? Az új Shock Clock biztosítani fogja az ébredésed és azt, hogy az is maradsz minden reggel amint egy kis áramütést kapsz a karkötőn keresztül.

A Shock Clock arra fókuszál, hogy az agyadat kiképezze a felkelésre és arra hogy ne mindig a szundi gombot bökdösd különben megkóstoltat egy kis áramütéssel. Ez a csuklóra kerülő kis kütyü megtanít felkelni amikor az ébresztő elhallgat amit azzal fog kezdeni, hogy először vibrál egyet amit követ egy hangos sípolás. Ha te folyamatosan figyelmen kívül hagyod az egészet és nem reagálsz rá időben akkor a karkötő egy kis adag áramütéssel fog meglepni. Ha minden jól megy végül hozzászoktatja az agyadat ahhoz, hogy már csak a vibráció keltette érzésre reagáljon mivel tudod, ha nem akkor mi következik.

A Shock Clock egy úgynevezett Pavlok vállalat fejlesztése alatt áll, akik egy hasonló terméket dobtak piacra 2014-ben, hogy  figyelmeztessen a rossz szokásaidról. A Shock Clock jelen pillanatban az Indiegogo-n elérhető, ahol egyben a kampányt is meg tudod tekinteni itt. A projekt a tizedik ami egy szociális funkcióval is rendelkezik ami lehetővé teszi a barátaid számára, hogy elektromossággal sokkoljanak abban az esetben, ha nem kelsz fel.

Személyesen nekem tetszik az ötlet én mindenképpen kipróbálnám a terméket, mert néha valóban csak a szundi gomb többszörös megnyomása után vagyok képes felkelni. Noha az az ötlet, hogy a barátaim is sokkolni tudnak nem minden esetben a legjobbnak bizonyul, mert biztos vagyok benne, hogy már csak a szórakozás kedvéért is megtennék akkor is ha nincs szükség rá.
Nektek mi a véleményetek? Ti is szívesen kipróbálnátok a karkötőt? Fejtsd ki véleményed lent a komment szekcióban!
Ha tetszett a cikk kövessetek Facebook oldalunkon, hogy időben értesüljetek az új cikkekről! 🙂

Imre Attila adatlap-képe

Imre Attila

Adminisztrátor, szerkesztő. Különösen a Samsung Mobile, a játékok, számítógépek foglalkoztatnak a legjobban, de ettől eltekintve nem idegenkedem semmitől ami a technológiával van összefűzésben, sőt nagyon is érdekelnek az újabbnál újabb fejlesztések, találmányok. Célom, hogy bejegyzéseimmel minél több embernek tudjak segítséget nyújtani, olyan dolgokat ismertetni amikről még nem tudtak, valamint az hogy saját készségeimet is folyamatosan fejlesszem.

Szintén tetszeni fog...

Vélemény, hozzászólás?