Messenger, Facebook és az Instagram!

A mai nap Davis Fields bejelentette, hogy kint van az új Facebook és Messenger Windows 10 Univerzális Applikáció.

Na de mi van az Instagrammal?

Az Instagram az egyedüli app, amely telefonon változott, a Facebook és a Messenger új verziója továbbra is csak PC-n / tableten érhető el, ezért kezdjük is vele.

Ezzel az appal észrevételeim szerint nem történt változás, csupán néhány effektet vettek ki, továbbá mostmár nem Instagram (Beta) néven fut az app, hanem ez már a nem béta verzió.

A képfeltöltés / készítés funkció továbbra sem működik nálam, amint rálépek egy kis töltési idő után crash-el az app, ezt az újraindítás sem oldja meg, szóval amennyiben tudjátok, jelezzétek ezt a hibát a fejlesztők felé, hátha sikerül javítani! 😉

További hibákat nem tapasztaltam az applikációval, az indítás is minimálisan javult, gondolom az effektek hiánya miatt, a többi funkció ugyanúgy működik, legalábbis az én 640XL-emen, ahol tesztelve lett.

Facebook és Messenger

Talán ez a két app esett a legnagyobb változásokon át, de lássuk be, erre szükség is volt.

A Facebook rengeteg funkcióval bővült, új design-t is kapott, ami ráfért, de ezek tesztelését rátok bízom, nálam tökéletesen működött.

A Messenger még nem érhető el az áruházban, de elvileg a mai nap folyamán jön az is, rengeteg új funkcióval, mint Univerzális Applikáció, amint kint lesz frissítem a cikket.

Oké, rendben, mobilra mikor érkeznek az appok?

Erről sajnos nincs tudomásunk, nem jelentettek ki, csupán annyit mondtak, hogy idén. 🙂

De mivel ezek már Windows 10 Univerzális appként vannak megírva, így gondolom hamarosan jöhet az új, várva várt Messenger és Facebook is telefonra, amely tartalmaz minden szükséges funkciót, mivel igazán szükségünk lenne már rá, nem kicsit vannak lemaradva ezek az appok Windows rendszeren.

Gondolom ismerős az érzés, amikor átírják a becenevedet, és te nem tudsz mit kezdeni vele, továbbá átállítják a chat színeit, de nem látod, hívnak Messengeren, de nem tudod felvenni. Igen, kicsit idegesítő érzés már, de reméljük ezen hamarosan változtat a Microsoft, akárcsak az áthozott Instagram képfeltöltési hibáján.

További szép napot / éjszakát, a cikk megosztása itt is ér! 😉

Messenger, Facebook és az Instagram

Instagram és a Facebook

Kovács Attila adatlap-képe

Kovács Attila

Weboldal tulajdonos, adminisztrátor, karbantartó, designer és szerkesztő. Főként a Windows Mobile és a weboldalszerkesztésben (HTML, CSS, PHP) érzem otthon magam, de érdekel bármi, ami technológiával kapcsolatos. Célom, hogy cikkeim minél több emberhez eljussanak, ezáltal bevezetve őket a technológia újdonságaiba, érdekességeibe, továbbá saját írói készségem és nyelvtudásom javítása, továbbá tapasztalatszerzés weboldalszerkesztés, design-olás téren.

Szintén tetszeni fog...

1 hozzászólás

  1. Kovács Attila adatlap-képe Kovács Attila szerint:

    UPDATE: Már elérhető a Messenger is, amely tényleg tökéletesen működik, tud mindent, és még jól is néz ki, várjuk telefonra is!:)

Vélemény, hozzászólás?