Új Groove frissítés érkezett a Fast ringen levő tesztelőknek

A Groove csapata nemrég kezdte el újdonságait kiadni a tesztelők (Insiderek) első szegmensére, a Fast Ringre (gyors körre).

Windows 10-es Pc-re és telefonokra, pontosabban ezelőtt két héttel.

Azonban ebben a sietős rendszerben, a Groove csapata most tudta elkezdeni az új dolgok tesztelését és az élvonalbeli munkák felhőtlenül folynak mielőtt a Windows 10-es közösség negatív írányba sodorná az egészet.

Ma, a Groove csapata visszatért egy alkalmazás frissítéssel a Gyors körön lévő Windows 10-et tesztelők számára. Az új frissítés a 3.6.2078.0- verziószámot kapta, amely elérhető PC-re, telefonra és első alkalommal bevezetésre kerülő Holo Lens-es headsetre.

A Gyors körösök ezekkel a hibajavításokkal és funkciókkal gazdagodtak:

 • Gyorsítótáraztuk az előfizetéseket, ez annyiból áll, hogy alkalmazás váltás közben vagy alkalmazás indítása után sokkal hamarabb tudunk bejelentkezni. Újragondoltuk az ”Újraküldés” logikáját, vagyis ha az internet kapcsolat gyenge vagy nem megfelelő akkor megbízhatóbban működik ez a funkció is.
 • Fejlesztettük a háttér audiót, vagyis megbízhatóbb lett és ritkábban látod, hogy megjelenés vagy ”pufferelés”.
 • A folyamat, amely megegyezik a zenével a katalógusunkban engedélyezi hogy feltöltse a művet és a metaadatot, mostmár a háttérben is futhat, szóval ha ki vagyunk lépve az alkalmazásból, akkor is feltudja tölteni.
 • Alkottunk egy új metaadat szolgáltatást, amellyel könnyebben érhetünk el nagyobb egyezést a művek között.
 • A legújabb OS-ben betudjuk állítani a téma színét a Beállítások > Személyreszabás > Színek helyen. Az alkalmazásunkban egy alapértelmezett témát fogunk használni, függetlenül a beállításoktól.
 • A visszajelzéseket követve, javítottuk az oldal címet is, mostmár nem ugrik fel, ha belépsz az oldalra.
 • Beleépítettük a kisegítő lehetőségeket, magas kontraszt mód, narrátor és billentyűzet navigációt. PC-n hozzáadtunk egy új parancsikont – ha a CTRL+O kombinációt használjuk előjön a kereső az alkalmazáson belül.

Az látszik, hogy a Groove csapata mindent megtesz, hogy javítsa a problémákat de így is akad olyan, amit még nem sikerült javítaniuk:

 • Ha regisztrálunk a Groove Music Pass Triál-ra, egyszer ki kell lépjünk az alkalmazásból, majd vissza hogy az előfizetési státuszt frissítse.
 • Ha a Narrátor-t használjuk a ‘‘Most játszott” lista meg nem határozott részre ugrik.
 • Egyes eszközökön előfordul, hogy a művészről szóló részleteket levágja.
 • Ha ezelőtt játszottunk le DRM – védett tartalmat, akkor ezután az alkalmazás egy hibakódot ír ki. DRM_E_INVALID_SECURESTORE_PASSWORD(0x8004C029) vagy DRM_E_DOMAIN_STORE_GET_DATA(0x8004C503). – Ezt a hibát észrevette a Groove is, és azt ígérték, hogy javítják.

Ha tetszett a cikk kövessetek Facebook oldalunkon! 🙂

Groove lejátszó

Groove zenelejátszó

Imre Krisztián adatlap-képe

Imre Krisztián

Weboldal tulajdonos, adminisztrátor, szerkesztő. Főként a Windows Mobile-ban és a Design-ban érzem otthon magam, de érdekelnek a telefonos rendszerek, továbbá bármi ami technológiával kapcsolatos. Célom, hogy cikkeim minél több emberhez eljussanak, ezáltal bevezetve őket a technológia újdonságaiba, érdekességeibe, továbbá tapasztalatgyűjtés, írói készségem javítása, és angol nyelvtudásom fokozása.

Szintén tetszeni fog...

Vélemény, hozzászólás?