WhatsApp UWP alkalmazás PC-re

A WhatsApp felhasználói boldogok lehetnek, hiszen a mai naptól fogva elérhetővé vált a WhatsApp UWP (univerzális) alkalmazása PC-re.

A Messenger, a Facebook után a WhatsApp is elérhetővé tette UWP alkalmazását PC-re, ezzel együtt a telefonos híres WhatsApp  üzenetező alkalmazása is kapott pár új frissítést.

Egy teljesen új és barátságos kinézetet kapott telefonon is, újragondolták a kinézetelét is, így pl. a hívás opció is a jobb sarokba került, a chat dizájnosabb meg egyszerűbben használható lett.

WhatsApp Pc-re.

WhatsApp PC-re.

A másik jó hír, hogy az cég nem csak a Windows 10 Mobile felhasználókra gondolt, hanem a Windows Phone 8.1-et használókra is így a mai naptól fogva nekik is elérhető a frissítés.

Telefonon is megújult a WhatsApp.

Telefonon is megújult az alkalmazás, itt látható a régi és az új dizájn.

Új opciók lettek hozzáadva pl. most már lehet a beszélgetésnek beállítani egy hátteret, így nem az a régi fekete monoton háttér fog megjelenni.

A másik, hogy írás közben tudjuk állítani a betű kinézetelét:

Félkövér: A szó elejére és végére ha teszünk (*) akkor a két csillag közötti szó félkövér betű lesz.

Dőlt: A szó elejére és végére (_) teszünk akkor dőlt betű lesz.

Áthúzott: A szó elé és a végére (~) így áthúzott lesz a kiírt szó vagy betű.

WhatsApp letöltése Pc-re.
WhatsApp letöltése windows mobile-ra.

Ha tetszett a cikk kövessetek Facebook oldalunkon! 🙂

Imre Krisztián adatlap-képe

Imre Krisztián

Weboldal tulajdonos, adminisztrátor, szerkesztő. Főként a Windows Mobile-ban és a Design-ban érzem otthon magam, de érdekelnek a telefonos rendszerek, továbbá bármi ami technológiával kapcsolatos. Célom, hogy cikkeim minél több emberhez eljussanak, ezáltal bevezetve őket a technológia újdonságaiba, érdekességeibe, továbbá tapasztalatgyűjtés, írói készségem javítása, és angol nyelvtudásom fokozása.

Szintén tetszeni fog...

Vélemény, hozzászólás?