A Google 20$-t fizet óránként és csak ülnöd kell

Annyit kell tenned, hogy a Google autójában ülsz

A technológia világa rohamos sebességgel nő és ma már ott tartunk, hogy az autók képesek saját magukat irányítani a közlekedési szabályok betartásával.
Az úgynevezett “self-driving car”-on a Google már jó ideje dolgozik és most már egy hirdetést is felrakott miszerint 1-2 évre szóló “jármű biztonsági szakembert” keresnek. A meló egy nagyon kecsegtető 20 dolláros órabérrel látna el és 6-8 órát kellene az autóban csücsülni a közúti utak járása közben.

“Jármű biztonsági szakember”-nek hívni magad amikor nem is te alkottad a jármű biztonsági funkcióit és az algoritmust ami a munkát végzi, olyan mintha pilótának hívnád magad csak azért mert már láttad a TV-ben hogyan készül egy repülő. A munkák nem Kaliforniában a Mountain View-nál, ahol a Google is van, hanem Arizonában lesznek.

hand-laptop-notebook-typing-840x472
A munkához először is egy titoktartási megállapodást kell aláírnod, amiben beleegyezel, hogy titokban tartod a Google legrejtettebb dolgait és az is fontos, hogy tiszta vezetési háttérrel rendelkezzél a nem vezetési időszakra. Képes kell légy 40 szót bepötyögni egy perc leforgása alatt és az is fontos, hogy ne legyen volán mellett alvó múltad. Számíthatsz arra, hogy részletes visszajelzést kell adnod a Google mérnökeinek arról a sok mindenről ami az autókban eltöltött idő alatt történik.

Sajnos a büntetett előéletűeknek nem áll fent a lehetőség, ahogy sok más állásnál sem. Az utolsó dolog amire a Google-nek szüksége lenne, hogy a saját magát vezető autójukat egy esetleges bankrablás utáni menekülésre szolgáló autónak használják.

Ha a jármű bárminek nekiütközne akkor neked kell lehúzódnod az útról és a vért lemosni a lökhárítóról. Kicsit talán morbid de 40 óra kocsiban ülés után már hasonló gondolatok járhatnak az ember fejében. Ha azt gondolod, hogy ez egy tökéletes munka lehetne számodra ami megfelel az igényeidnek, tekintsd meg a hirdetést itt.

Te mennyi időt bírnál ki anélkül, hogy megőrülj egy saját magát vezető autóban? Mivel töltenéd el az időt?

Imre Attila adatlap-képe

Imre Attila

Adminisztrátor, szerkesztő. Különösen a Samsung Mobile, a játékok, számítógépek foglalkoztatnak a legjobban, de ettől eltekintve nem idegenkedem semmitől ami a technológiával van összefűzésben, sőt nagyon is érdekelnek az újabbnál újabb fejlesztések, találmányok. Célom, hogy bejegyzéseimmel minél több embernek tudjak segítséget nyújtani, olyan dolgokat ismertetni amikről még nem tudtak, valamint az hogy saját készségeimet is folyamatosan fejlesszem.

Szintén tetszeni fog...

Vélemény, hozzászólás?