Akyumen Holofone talán egy új innováció

Akyumen Holofone, az első Windows 10-et futtató készülék amelyet micro-projektorral szereltek fel.

Eddig azzal érveltek, hogy a jövőbeli Windows 10-es készülékek x86-os phabletek lesznek melyek ”teljes” Windows 10-et fognak futtatni, melyek az összes (asztali és telefonos) UWP appot futtatni tudják egy teljes Win32 készülék.

Akyumen Holofone

Akyumen Holofone

Nos egyes olvasók elfogadták ezt a kijelentést, mások meg tagadták, elsősorban az akkumulátor üzemidejére hagyatkozva, másodsorban a Win32 alkalmazások nem megfelelő működésére.

Most úgy néz ki az olvasóknak lesz egy valós választásuk. A kínai OEM Akyumen kifejlesztett egy 7 inches Windows 10 tabletet LTE támogatással ezzel elmosva a határokat Windows 10 és Windows  10 Mobile között.

Na de mit is tud ez a csoda tablet?!

A processzor egy Intel Cherry Trail 8300, 4 magos processzorral, 4 GB ram memóriával, 128 GB belső tárhellyel, amit microSD kártyával lehet bővíteni, egy 13-megapixeles hátlapi és egy 5 MP előlapi kamerával lett felszerelve.

Az akkumulátora 3500 mAh és teljes Windows 10 fut rajta és opcionálisan Androidot is tudunk rá tenni. A mini-tablet USB-C és HDMI kimenettel rendelkezik és LTE, GPS és WIFI támogatott, ezzel egy ”teljes mobiltelefont alkotva”.

Itt jönne be az extra melyet már a cikk elején is olvashattatok, az eszközbe belekerült egy 35 fényű micro-projektor, melyet körülbelül 2 óráig használhatunk folyamatosan, szóval az eszköz szerepet nyújt az átlagfelhasználók és a mozgásban lévő üzletemberek életében egyaránt.

Egy opcionális tartó beépített akkumulátorral.

Egy opcionális tartó beépített akkumulátorral.

Az Akyumen különböző csomagokban árulja a Holofone-t.

$600 ért (Tanulói csomag) megkapod a készüléket és melléje pár alap kiegészítőt.
Az alap csomagért $750-et kell fizetnünk ezzel megkapjuk az eszközt és egy ”Sabretooth” stílust (amely lényegében egy lézeres ”mutatópálca” és egy beépített bluetooth-os hangszoró ), egy eszköz tartót és egy képernyő védőt.3

$850-ért megkapjuk az egészet.
$950-ért pedig jár egy játékkonzol és a többi ami fentebb lett említve.
Előrendelhető Szeptember 1-től.

A videóban részletesen bemutatódik.

Ha tetszett a cikk kövessetek minket Facebook-on is!

Imre Krisztián adatlap-képe

Imre Krisztián

Weboldal tulajdonos, adminisztrátor, szerkesztő. Főként a Windows Mobile-ban és a Design-ban érzem otthon magam, de érdekelnek a telefonos rendszerek, továbbá bármi ami technológiával kapcsolatos. Célom, hogy cikkeim minél több emberhez eljussanak, ezáltal bevezetve őket a technológia újdonságaiba, érdekességeibe, továbbá tapasztalatgyűjtés, írói készségem javítása, és angol nyelvtudásom fokozása.

Szintén tetszeni fog...

Vélemény, hozzászólás?