Jövő héten jön az iPhone 7!

Az eddigi pletykák alapján számítani lehetett, hogy az Apple valamikor ”az év végén” mutatja be legújabb okos telefonját, ezt ma az Apple hivatalosan is bejelentette, hogy következő héten mutatják be úgy az iPhone 7-et mint az új Apple Watch-ot is.

Egészen pontosan Szeptember 7-én vagyis szerdán mutatják majd be a Civiv Auditoriumban, ahol még régen Steve Jobs az Apple II-t mutatta be. Úgy látszik az elmúlt évekből tanult az Apple és így telefonja nem hajnalban kerül bemutatásra, hanem magyar idő szerint 19:00-kor. Így aki nagyon kíváncsi az nem marad le róla.

“Találkozzunk 7-én.” - Apple

“Találkozzunk 7-én.” – Apple

Eddig ez a két kép került ki, hogy állítólag hogyan fog kinézni a telefon.Maybe iPhone7

Amit eddig biztosra tudunk és az észrevehető a képeken is, hogy áthelyezték az antennacsíkokat, jack csatlakozó elhagyása és  a sztereó hangszórók. Az alap modell nagyobb tárhellyel fog rendelkezni, szerencsére a 16GB-os alap modellt elhagyták, így 32-vel fog indulni.
Már a hivatalos iOS 10 fog futni rajta, 3D Touch home gomb, új A10-es processzort kap.

Ami viszont kérdéses az az, hogy vízálló lesz-e majd?
Következő héten MINDEN kiderül, addig is kövessetek minket Facebook oldalunkon, hogy ne maradj le az új hírekről!

Imre Krisztián adatlap-képe

Imre Krisztián

Weboldal tulajdonos, adminisztrátor, szerkesztő. Főként a Windows Mobile-ban és a Design-ban érzem otthon magam, de érdekelnek a telefonos rendszerek, továbbá bármi ami technológiával kapcsolatos. Célom, hogy cikkeim minél több emberhez eljussanak, ezáltal bevezetve őket a technológia újdonságaiba, érdekességeibe, továbbá tapasztalatgyűjtés, írói készségem javítása, és angol nyelvtudásom fokozása.

Szintén tetszeni fog...

Vélemény, hozzászólás?