Instagram funkciók érkeznek!

Új eszközökkel áll elő az Instagram a sértő tartalom elkerülése végett a következő hetekben.

insta_cover

Az Instagram-on megjelenése óta gondot jelent a sértő tartalom.

Más közösségi hálókkal szemben, az Instagram-on nincs (eddig nem volt) lehetőségünk tenni az oda nem illő tartalom ellen (olyan emberek, akiket nem szeretnénk, hogy kövessenek és / a kommentek a képek alatt).

A Facebook tulajdonában levő közösségi háló most lépéseket hozott ezek megszüntetése érdekében.

Ahogy azt a vezérigazgató, Kevin Systrom bejelentette, heteken belül jön a frissítés, amely lehetővé teszi a júzereknek, hogy kikapcsolják a hozzászólásokat egy adott kép alatt, hogy kedvelhessék mások hozzászólásait és töröljenek kővetőket privát fiókjukról.

A sértő szavak kiszűrése funkció, amely eddig csak a fejlesztőknek volt elérhető, mostmár nyilvánosan elérhető. A személyi jog megsértését tartalmazó képeket jelenthetjük, amelyeket elbírálnak, így ezeket is töröltethetjük.

Az app mostmár adni fog az adatvédelemre és a biztonságra, hogy egy biztonságosabb és kellemesebb hely legyen mindenki számára.

Képen az Instagram új funkciói, a kommentek kikapcsolása, kommentek lájkolása és követők törlése.

Képen az Instagram új funkciói, a kommentek kikapcsolása, kommentek kedvelése és követők törlése, forrás – theverge.com

Kovács Attila adatlap-képe

Kovács Attila

Weboldal tulajdonos, adminisztrátor, karbantartó, designer és szerkesztő. Főként a Windows Mobile és a weboldalszerkesztésben (HTML, CSS, PHP) érzem otthon magam, de érdekel bármi, ami technológiával kapcsolatos. Célom, hogy cikkeim minél több emberhez eljussanak, ezáltal bevezetve őket a technológia újdonságaiba, érdekességeibe, továbbá saját írói készségem és nyelvtudásom javítása, továbbá tapasztalatszerzés weboldalszerkesztés, design-olás téren.

Szintén tetszeni fog...

Vélemény, hozzászólás?