Lebegő bluetooth hangszóró az LG-től

Ha az üzletben vagy és egy olyan wireless-es bluetooth hangszórót keresel ami igazán kitűnik a sorból, akkor az LG-nek van valamilye számodra ami érdekelhet: egy futurisztikus kinézetelű és egy igazán egyszerű elnevezésű hordozható lebegő hangszóró.

Egy 360 fokos erős irányítatlan hangzást kínál és egy mélynyomót az alján, a hangszóró a levegőben található egy elektromágneses trükknek köszönhetően.
Az LG állítása szerint nagyjából 10 órán keresztül hallgathatjuk kedvenc zenéinket lemerülésig.

Úgy tűnik ez az ötlet az első olyan ”úszó” bluetoothos hangszóró amely majd a 2017-es CES (Fogyasztók technológiai egyesülete) bemutató után az üzletekbe kerül – egyes gyártók már próbálkoztak ehhez hasonlóval, viszont azokoknak a minősége, stabilitása  e termékhez képest alul maradt.

Az LG legújabb hangszórója.

Az LG legújabb hangszórója.

Szóval reméljük, hogy az LG egy sokkal megbízhatóbb és minőségibb terméket juttat majd a boltokba.

Wireless töltés, vízállóság

A felső része egy turbina ihlette design-t és vezeték nélküli töltést kapott.
Amint azt fent említettem az LG állítása szerint 10 órát bír ki töltés nélkül, amikor úgy érzékeli, hogy az akkumulátor merül a forgó része visszaereszkedik a dokkoló részre és elkezdi újratölteni magát.

IPX7-es vízálló technológiával lett felszerelve (ilyen található a Samsung Galaxy S7-ben is), viszont a vízállóság jelen esetben nem azt jelenti, hogy órákat úszkálhatunk a medencében ezzel, ez a technológia egy esőtől vagy havazástól véd csak meg.

Készen állunk egy ilyen beszerzésére? Még az áráról és elérhetőségéről nincsenek információink.

További információért kövesd Facebook oldalunkat!

Imre Krisztián adatlap-képe

Imre Krisztián

Weboldal tulajdonos, adminisztrátor, szerkesztő. Főként a Windows Mobile-ban és a Design-ban érzem otthon magam, de érdekelnek a telefonos rendszerek, továbbá bármi ami technológiával kapcsolatos. Célom, hogy cikkeim minél több emberhez eljussanak, ezáltal bevezetve őket a technológia újdonságaiba, érdekességeibe, továbbá tapasztalatgyűjtés, írói készségem javítása, és angol nyelvtudásom fokozása.

Szintén tetszeni fog...

Vélemény, hozzászólás?