CES 2017: Elképesztő a Razer új gamer laptopja!

A Razer a CES 2017-en valami egészen egyedülállót mutatott be.

A Project Valerie névre hallgató Razer notebookról van szó, melynek kijelzőjében másik két kijelző is található! Eszméletlen mi? De vessünk csak egy pillantást a laptop bemutató videójára.

A Project Valerie a 2016-os Razer Blade Pro vastagabb változata, szerintünk egyértelműen páratlan darab.
A kijelző mérete 17.3 inches és a fő kijelző mögül még kihúzható két ugyan ekkora képernyő, így lényegében három monitorról játszhatunk. Mindegyik kijelző 4K felbontású és IGZO technológián alapszik.

Az új razer 3 kijelzőt kínál majd felhasználóinak.

Az új razer 3 kijelzőt kínál majd felhasználóinak.

Napjainkban a többmonitoros megoldások a grafikusok és a gamerek számára is egyre fontosabb, azonban laptopban még nem alkalmaztak ehhez hasonlót, ezzel a Razer az első olyan gyártó, amely ezzel a megújúlt stílussal hóditja meg a piacot.

Teljesítmény:

A gyártó még nem tette közzé, hogy ezen laptopok, milyen hardverrel lesznek majd felszerelve. A bemutatón egy Nvidia GTX 1080-as chippel volt felszerelve a ”kicsike”, de hogy miért említjük a video kártyát? Csupán azért, mivel három képernyőről beszélünk, melyek összesen 12K felbontást tesznek ki.

Nem akarunk szkeptikusnak tűnni, de őszintén mi így gondoljuk, hogy egy darab GTX 1080-as chip nem lesz elég ahoz, hogy egy komolyabb játékot Ultra beállításokon tudjunk majd futtatni.
Reméljük, hogy ez a gondolat a gyártó csapat fejében is megfordult és majd a boltokba valamivel vaskosabb hardverrel felszerelt típus érkezik.

Battlefield 1 a Razer új szörnyetegén. Elképesztő nem de?

Battlefield 1 az új szörnyetegen. Elképesztő nem de?

Ha további információt szeretnél megtudni kövesd Facebook oldalunkat is!

Imre Krisztián adatlap-képe

Imre Krisztián

Weboldal tulajdonos, adminisztrátor, szerkesztő. Főként a Windows Mobile-ban és a Design-ban érzem otthon magam, de érdekelnek a telefonos rendszerek, továbbá bármi ami technológiával kapcsolatos. Célom, hogy cikkeim minél több emberhez eljussanak, ezáltal bevezetve őket a technológia újdonságaiba, érdekességeibe, továbbá tapasztalatgyűjtés, írói készségem javítása, és angol nyelvtudásom fokozása.

Szintén tetszeni fog...

Vélemény, hozzászólás?