Techway – van itt még valaki?

Mi van veled techway?

Mi van veled techway?

Techway? Mi van veled?

Jogosan merülhet fel ez a kérdés olvasóink közt.

Itt az ideje, hogy felvilágosítsunk titeket is, hogy miért is nem volt az utóbbi hónapokban cikk / poszt.

De mindenekelőtt tisztáznunk kell pár dolgot!

Oldalunk azért jött létre, hogy érdekességeket mutasson be számotokra az exponenciálisan fejlődő IT-ról, továbbá elsőként kapjatok információt az ujdonságokról, mindezt magyar nyelven.

De ehhez elsősorban szükségünk van rátok, olvasókra. A cikkeket nektek írjuk, értetek jött létre ez az oldal. Olvasók nélkül fölösleges munka az oldal működtetése.

Ezért kérünk titeket arra, hogy jelezzétek, léteztek ti is az oldalon!

Mindezek hiányában elbizonytalanodtunk mi is az oldallal kapcsolatosan. Pár napja volt az oldal 1 éves szülinapja, vagyis a domain regisztráció. 1 éve írjuk nektek a cikkeket.

Voltak sikersztorijaink, ha rákeresünk google-ben az “operációs rendszer telepítése” szavakra, a mi cikkünk az első találat, mindez nektek, olvasóknak köszönhető!

De az ilyen sztorik mellett elkeserítő tény az, hogy nincsenek hozzászólások, aktív tevékenységek az oldalon, DE ezen reméljük lehet változtatni.

Rengeteg újítással készültünk nektek, rendszeresebb, érdekesebb cikkekkel, amelyek segíthetnek neked is, ilyen az előbb említett cikk is.

Ehhez viszont egy dolgot kérünk tőletek. Jelezzétek, hogy itt vagytok és tudtok ti aktívak is lenni az oldalon. Egy megosztás, egy hozzászólás inspiráció számunkra, hogy csináljuk tovább, van értelme.

Kevesen tudják, de van az oldalunkon egy fórum is, ahol regisztráció után tanácsot / véleményt / problémát is lehet jelezni, amelyben mi próbálunk segíteni nektek, ismétlem ez az oldal célja.

Konklúzió

Az oldal továbbra is működni fog, aktívabbak leszünk mi is, de legyetek ti is!

Egy megosztás, hozzászólás tényleg rengeteget segít, ez inspiráció számunkra, hogy még több és minőségibb tartalmat adjunk át nektek, így ti is / mi is boldogabbak leszünk.

Köszönöm, hogy végigolvastad a cikket, remélem aktív tagja leszel közösségünknek, hajrá IT fanok, tartsunk össze és alkossunk egy hatalmas közösséget! 😉

Kovács Attila adatlap-képe

Kovács Attila

Weboldal tulajdonos, adminisztrátor, karbantartó, designer és szerkesztő. Főként a Windows Mobile és a weboldalszerkesztésben (HTML, CSS, PHP) érzem otthon magam, de érdekel bármi, ami technológiával kapcsolatos. Célom, hogy cikkeim minél több emberhez eljussanak, ezáltal bevezetve őket a technológia újdonságaiba, érdekességeibe, továbbá saját írói készségem és nyelvtudásom javítása, továbbá tapasztalatszerzés weboldalszerkesztés, design-olás téren.

Szintén tetszeni fog...

Vélemény, hozzászólás?